Η συντήρηση έχει ως προτεραιότητα την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού και την διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας του προσωπικού, των πελατών και των συνεργατών της.

Από την αρχή αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης είμαστε εφοδιασμένοι κατάλληλα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία υγιεινής & προστασίας τα οποία χρησιμοποιούνται καθολικά από ολόκληρο το προσωπικό μας.

Μείνετε ασφαλείς - Μείνετε αισιόδοξοι

Το υπουργείο Υγείας εξέδωσε σχετική Εγκύκλιο για τη Λήψη μέτρων διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας από ιογενείς και άλλες λοιμώξεις κατά την χρήση των κλιματιστικών μονάδων. Δείτε την εγκύκλιο εδώ

  • Αντλίες Θερμότητας
  • Κλιματιστικά
  • Κεντρικά Συστήματα Κλιματισμού

Η εταιρία μας σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στον τομέα της συντήρησης και υποστήριξης των μηχανημάτων σας διαθέτοντας ένα αποκλειστικό τμήμα υποστήριξης σας.
Η συντήρηση των μηχανημάτων σας πραγματοποιείται πάντα με γνώμονα τις αυστηρές προδιαγραφές του κατασκευαστή και με εγκεκριμένα καθαριστικά από τα εξειδικευμένα συνεργεία της idealklima που απαρτίζονται από πτυχιούχους τεχνικούς οι οποίοι βρίσκονται στην διάθεση σας όποτε και αν τους χρειαστείτε

Συντήρηση και απολύμανση με πιστοποιημένα καθαριστικά της NCH.

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί μόνο επώνυμα καθαριστικά & απολυμαντικά προιόντα της NCH.
Όλα τα καθαριστικά έχουν πιστοποίηση ISO 9001/2008 & ISO 14001/2004, συνοδεύονται από Δελτία Ασφαλείας (MSDS), πληρούν τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής της ΕΕ, έχουν πιστοποίηση για χρήση σε χώρους τροφίμων (για όσα από αυτά απαιτείται) από τον οργανισμό USDA (NSF τώρα) και εγκρίσεις από τον ΕΟΦ.
Όλα τα καθαριστικά είναι πλήρως πιστοποιημένα και είναι σύμφωνα με το δελτίο οδηγιών ασφαλείας (Κανονισμός ΕΚ αριθ. 1907/2006)

1